Bărbații de succes merită o formă fizică de succes

Descarca ghidul acum

Daca iti doresti sa:

  • stii cum sa dai jos excesul de grasime si sa obtii o transformare fizica
  • afli cum poti obtine o forma fizica atletica
  • primesti un plus de motivatie si inspiratie pentru a fi de neoprit

"Cu sfaturile primite de la Bogdan am reusit sa slabesc 11kg in 3 luni, si astfel sa nu mai gafai dupa 10min de efort. Cel care profita de energia mea extra e baietelul meu, iar acest lucru ma implineste la maxim." - Stefan, Timisoara

Azi am reusit sa fac ceva ce voiam demult. Am filmat un antrenament in sala si l-am pus pe canalul de youtube MuscleBoom.

O sa vezi ca nu e un antrenament clasic de bodybuilding de tipul “piept + triceps” sau “spate + biceps”. Nu mai sunt adeptul acestor bro split-uri (cel putin nu pentru incepatori sau intermediari) si majoritatea expertilor din industrie pe care ii urmaresc sunt de acord ca e cel mai ineficient mod de antrenament.

Stiu ca o sa ti se para ciudat pentru ca si mie mi s-a parut la inceput. Toata lumea e obisnuita sa faca 2 grupe pe antrenament cu o gramada de serii si exercitii din toate unghiurile. Si apoi sa le antreneze din nou abia peste 7 zile.

Eu nu mai fac asa si in video-ul asta ai un exemplu cu exercitiile,seriile, numarul de repetari si greutatile cu care lucrez:

Incepatorii si indermediarii care nu se dopeaza au beneficii mult mai mari daca se antreneaza cu o frecventa marita (fiecare grupa de 2-3 ori pe saptamana) si un volum mai redus per antrenament.

Personal cred ca progresam mult mai repede daca stiam de la inceput cum sta treaba si nu ma antrenam cu un bro split.

Daca esti la inceput sau chiar daca ai peste 1 an de sala, dar pana acum te-ai antrenat in stilul clasic de bodybuilding, iti recomad cu tarie sa faci o schimbare.

Lasa-mi un comentariu si spune-mi daca ai incerca un astfel de antrenament si daca o sa fie nevoie, o sa fac un articol separat pentru asta.

Ne auzim,
Bogdan

Bogdan Tomoiaga | MuscleBoom

Daca ti-a placut acest articol, primeste noutatile in email. E gratis.