Ți-ai dorit vreodată să ai un abdomen cu pătrățele de care să fii mândru?

Îți prezint o metodă rapidă pentru a arde grăsimea și a obține un abdomen cu pătrățele de invidiat

Dacă uneori ți-e rușine cu corpul tău și te-ai săturat să fii gras, dar iubești să mănânci, am ceva important să-ți spun...

... urmează să afli cum poți să-ți faci un abdomen cu pătrățele în timp record, fără să renunți la mâncărurile preferate

Pofticios Cu Patratele

Adevarul Trist Despre Majoritatea Celor Care Merg la Sală Și Cum Să Nu Ajungi Ca Și Ei

Paul din București mi-a trimis recent un email în care mi-a scris:

email Paul

Din ce am discutat apoi cu el, pot să-ți zic că era foarte dezamăgit.

Și pe bună dreptate.

În 5 luni nu a lipsit deloc de la sală, a început să mănânce sănătos, fără prajeli, fără dulciuri și fara mâncărurile de care avea poftă. A muncit și a avut ambiție, dar fără niciun rezultat.

Și asta e extrem de frustrant.

Nici măcar nu visa să aibe pătrățele, când el abia dacă pierduse 2 kilograme… Iar de cele mai multe ori lipsa de progres te face să-ți spui Îmi bag picioarele! Mă las.

Și povestea lui Paul nu e unică…

grasLa fel ca el sunt o gramadă care îmi scriu sau care îmi povestesc la sală că nu sunt deloc mulțumiți de rezultate. Oricât s-ar strădui nu reușesc să dea jos kilogramele de grăsime și să se tonifieze.

Și-ar dori un abdomen cu pătrățele, mușchi definiți de care să fie mândri, iar hainele să stea bine pe corp fără să-și mai tragă burta. Însă... nimic.

De fapt, dacă te uiți în majoritatea sălilor ele sunt pline, dar îi poți număra pe degete pe cei care au într-adevar un corp estetic.

Asta înseamnă că statistic, chiar dacă mergi la sală ai șanse mari să nu obții rezultate care să te încante.

Ce e mai rau, chiar și oamenii care merită cu adevarat acea transformare –oameni care trag tare la sală, nu lipsesc de la antrenamente și au făcut schimbari în alimentație– eșuează…

… dar nu toți eșuează.

Imaginează-ți că ai putea să-ți folosești toată ambiția și munca într-un mod mult mai inteligent. Ai putea să ai o alimentație eficientă care să topească grăsimea de pe abdomen, de pe șolduri, de pe coapse și din alte zone de care ajungi probabil să fii complexat.

Imaginează-ți că atunci când te urci pe cântar, să simți acea bucurie văzând cum greutatea scade de la săptămână la săptămână, și oglinda îți face cu ochiul…

Cum ar fi dacă ar exista o metodă care îți permite să mănânci câte mese vrei pe zi, la orice oră vrei, să mănânci zilnic din mâncărurile tale preferate? Și să mergi la sală de 3-4 ori pe săptămână, cu rezultate maxime…

Să nu obții doar un abdomen plat, fără grăsime în jurul burții. Să obții pătrățele tari ca piatra.

Cred că ești de acord cu mine că ar fi SUPER.

Și astăzi tocmai despre această metodă vreau să-ți vorbesc.

Mi-a Luat 4 Ani să Pun la Punct Această Metodă...

Bogdan MuscleboomEu sunt Bogdan Tomoiagă, fondatorul MuscleBoom, și misiunea mea este să le arat oamenilor cum pot să aibe un corp estetic de care să fie mândri.

Cred cu tărie că toți meritam asta.

După cum vei vedea imediat, am reușit să aflu cum oricine poate să scape ușor de grăsime, să aibe un abdomen cu pătrățele și mușchi definiți, fără să renunțe la mâncărurile preferate.

Spre deosebire de alți norocoși care au un metabolism rapid și pot să mănânce cam tot ce vor fără să se îngrașe, eu nu am fost așa.

De fapt, pe lângă faptul că mă îngraș foarte ușor, sunt și foarte pofticios și aș mânca într-una.

După ce mare parte din copilăria mea am fost gras, când am slăbit prima oară și am ajuns să-mi văd pătrățelele de pe abdomen, mi-am dat seamă că nu mai vreau să fiu gras niciodată. Am simțit pe pielea mea cum calitatea vieții e mult mai mare atunci când ai un corp sănătos care e și atractiv.

Și mi-am zis că vreau să rămân în formă toată viața.

De ce?

Atunci când aveam 93kg, mă simțeam tot timpul lipsit de energie, exista acea stare constantă de oboseală, și mă lua somnul după fiecare masă. Nu puteam să mă concentrez și să-mi fac treaba.

Pe deasupra, de fiecare dată când ieșeam în oraș nu aveam încredere în mine, și nu-mi plăcea deloc cum stau hainele pe mine. Trebuia să-mi trag burta (mai ales când purtam cămașa băgată în pantaloni) și mă simțeam cumva inferior față de ceilalți. Stiu… nu ar trebui să fie așa, dar nu mă puteam controla.

La fel când mergeam la strand… era un discomfort uriaș să-mi dau hainele jos și să rămân în slip de baie.

Am decis că nu se poate să continui așa, și m-am apucat de sală. După diferite programe de pe net și diete încercate care nu au funcționat, am început să cer sfaturi și de la alți colegi de sală.

Am văzut că majoritatea nu prea aveau habar despre ce vorbesc și nu mă ajutau cu nimic sfaturile lor. Ba chiar am întâlnit persoane care aveau ceva ani de experiență și nu știau nici măcar lucrurile fundamentale.

În reviste și DVD-uri de culturism, cam tot ce era pe-acolo era pentru avansați și pentru cei care foloseau steroizi. Iar eu eram la început de drum și aveam nevoie de ceva pentru mine, pentru un începător.

Să nu mai zic de grupurile de culturism de pe Facebook, de care am rămas dezamăgit. În loc să fie o echipă de oameni care cer sfaturi și se ajută civilizat, zilnic unul pune câte o poză cu el la bustul gol și cere “Pareri?”. Iar în secțiunea de comentarii încep jignirile și înjurăturile.

Clar nici asta nu era pentru mine.

Însă dezvoltând o pasiune pentru fitness, am continuat să caut.

Totul s-a schimbat atunci când…

Am dat de comunitatea de fitness de pe YouTube. Acolo am găsit antrenori și băieți cu experiență, care arată extraordinar, și care împărtășeau din experiența și din secretele lor.

Am început să îi urmăresc constant, în fiecare seară, i-am studiat ca un nebun și am văzut că toți vorbesc despre aceleași lucruri care dau rezultate.

Cu ajutorul lor am reușit să scap de toată informația proastă de pe internet.

După scurt timp în care am implementat metodele de alimentație și de antrenament, rezultatele au explodat.

A fost ca o eliberare, pentru că în sfârșit am găsit ceea ce căutam. Metode simple, eficiente și la îndemâna oricui. Metode cu care mi-am schimbat vizibil corpul.

 

Am aflat cum trebuie sa mănânc, cum trebuie să mă antrenez. Și nu era deloc așa cum vedeam în confuzia de la început.

Colegii de sală au început să mă întrebe cum am făcut să mă definesc, și să-mi ceară planul meu de alimentație, pentru că vor și ei. Unii m-au întrebat chiar și ce steroizi am luat…

Nu îți zic asta ca să mă laud…

Ți-o spun ca să-ți arat că de la un gras de 93kg fără încredere și fără energie, am ajuns să am un corp în care mă simt super, ți pot să-ți arăt și ție cum să o faci.

În opinia mea Bogdan e cel mai potrivit tip care să scrie despre slăbit. Nu numai că a fost el gras în trecut și știe care sunt provocările dar și acum a rămas pofticios.

Când l-am vizitat în Timișoara acum câteva luni am hotărât să avem o zi în care mâncăm foarte mult amândoi. Bogdan literalmente avea o listă cu dulciurile și mâncarea fast-food pe care aștepta de luni întregi să le mănânce. În ziua aia a băgat vreo 6000 de calorii lejer. Și am început să mâncăm doar la ora 14.

Dacă Bogdan poate să slăbească și să se mențină definit sigur poți și tu. În ghidul ăsta îți prezintă foarte clar ce trebuie să faci. Vei înțelege din prima zi cum să-ți structurezi mesele folosind Intermittent Fasting ca să slăbești fără să te înfometezi. Și vei înțelege cum să mănânci în continuare mâncărurile tale preferate.

Recomand !

- Radu Antoniu, fitness YouTuber și autorul blogului ThinkEatLift.com

Ca să ai un corp estetic trebuie să ai un strat mic de grăsime pentru ca pătrățelele și mușchii de dedesubt să se vadă

Cu cât stratul de grăsime e mai mic și masa musculară mai dezvoltată, cu atât efectul va fi mai pronunțat.

Așadar primul pas în obținerea unui corp frumos e reducerea stratului de grăsime. Ăsta e primul lucru pe care trebuie să te concentrezi.

Și vreau să iți arăt acum fără să intru în detalii, 4 lucruri care îi țin în spate pe majoritatea celor care vor să slăbească.

Ia-ți Metoda Pofticios Cu Pătrățele Acum
Valoarea totală a pachetului este de 310lei, dar acum îl poți avea cu o investiție mult mai mică.

Azi poți să-ți iei ghidul la prețul de...

310lei 199lei

Acum e timpul să urmeze transformarea TA!

4 Greșeli Mari Pe Care Oamenii Le Fac Atunci Când Vor Să Slăbească

Sunt O GRĂMADĂ de căi greșite pe care poți să mergi când vrei să intri în formă și să-ți faci un corp fain.

Și sunt o grămadă de “experți” care urlă în gura mare concepte învechite, dovedite a fi ineficiente (mai ales la partea de antrenament) și greoaie de aplicat în lumea reală (în special la alimentație).

Acestea sunt 4 greșeli pe care majoritatea le fac atunci când se apucă de slăbit:

 • 1. Se concentrează pe abdomene și exerciții fizice ca să elimine grăsimea

  Dacă vrei să te tonifiezi fă repetări multe cu greutăți mici și bagă abdomene în fiecare zi ca să scapi de burtă. Aa, și cardio cât poți de mult.

  Sfatul ăsta îl aud mulți atunci când încearcă să slăbească.

  Și e total greșit.

  De ce?

  Exercițiile cu greutăți (inclusiv abdomenele) au rolul de a menține și crește masa musculară. Nicidecum de a arde grăsimea.

  Slăbirea nu se poate face localizat.

  Nu poți să slăbești doar de pe un picior. Nu poți să faci împins la piept și să slăbești de pe piept. Nu poți să faci abdomene și să slăbești de pe abdomen.

  Iar exercițiile cardio se folosesc pentru a arde caloriile și a contribui la crearea unui deficit caloric.

  Dacă alimentația nu susține acest deficit, alergatul sau orice exercițiu cardio, are efect ZERO.

  E ca și cum ai merge iarna la mare cu slip gros de lână ca să nu-ți fie frig.

  Așadar… dacă reduci greutățile cu care lucrezi o să-ți scadă foarte mult forța și o să pierzi masă musculară.

  Ăsta e ultimul lucru pe care ți-l doresti la slăbire.

M-am apucat de sală de vreo 2 luni pentru că nu mai suportam burta și nu mă simțeam bine să umblu cu balonu ăsta după mine.

La sală mergeam 5-6 zile pe săptămână, făceam un program de pe net cu o grămadă de exerciții și aparate, și alergam până nu mai puteam. Abdomene după fiecare antrenament. Ceva nu făceam bine pentru că greu am văzut vreo schimbare.

Ce mi-a arătat Bogdan a fost mult mai simplu și mai eficient. Câteva exerciții cheie și urmărirea greutății cu care lucrez, plus o structură simpla de alimentație pe care să o reglez în funcție de cântar și cm în talie. Rezultatul? Balonul se dezumflă și încep să mă definesc. Plus că de fiecare dată vin la sală cu plăcere.

- Răzvan L, membru al comunității MuscleBoom.ro
 • 2. Cred că mâncatul sănătos îi va slăbi

  Banana-Oats-Cookies

  Sunt sigur că te întrebi “Ce e în neregulă cu mâncatul sănătos?!

  Când vine vorba strict de slăbire, din păcate este…

  Toată lumea atunci când se apucă de slăbire spune:

  Gata, am renunțat la sucuri, dulciuri, patiserie, fast-food. De o săptămână am început să mănânc doar curat. Și nu mai mănânc nimic din ce gătesc ai mei pe-acasă.

  Se abțin de la toate mâncărurile care le plac.

  Sunt acei oameni care atunci când văd că postez pe Facebook o poză în care savurez o ciocolată, lasă un comentariu de genul:

  Ciocolată?! Are zahăr, grăsimi… Total nesănătos, nu ai cum să slăbești cu așa ceva”.

  Apoi aceiași vin la mine și îmi scriu “Am X mese pe zi, mănânc super sănătos dar nu reușesc să mai slăbesc nici 0.5kg de 3 săptămâni. Ce să fac?! Ajută-mă!

  Nu puține sunt situațiile când chiar se îngrașă mâncând sănătos.

  Asta se întâmplă din cauză că nu cunosc principiul de bază al slăbirii.

  Odata ce înțeleg că nu mâncatul sănătos e răspunsul pentru slăbire (și niciodată nu va fi suficient), au parte de acel moment “A-HA” și reușesc să găsească soluția care nu aduce doar rezultate pe termen scurt.

  Calitatea caloriilor e foarte importantă. Însă ai grijă la capcana asta, la obsesia de a mânca sănătos. Pe lângă faptul că nu îți garantează slăbirea, te poate face să crezi că alimentația e prea greu de respectat, și să renunți la tot.

  Și de obicei asta se întâmplă. Pentru că nu te poți abține la infinit…

  Pentru slăbire există o metodă mult mai practică și mai sustenabilă.

Sfatul lui Bogdan pentru a mă concentra pe CÂT mănânc, nu doar pe CE mănânc, a fost schimbarea care a făcut diferența. Și o ușurare atât de mare. Pentru că a eliminat complet stressul de a mânca. Mi-a oferit libertate de a alege, de a mă bucura de mâncăruri delicoase și de a face slăbirea mult mai ușoară.

- Andreea Man, membră a comunității MuscleBoom.ro
 • 3. Nu fac masurători precise

  Când am fost la început, nimeni nu mi-a zis că trebuie să fiu tot timpul atent la cum se schimbă corpul meu și imediat să acționez când măsurătorile nu sunt în grafic.

  Să nu las să treacă o săptămână, două, trei, și eu să nu cunosc exact dacă am progresat sau nu cu slăbirea.

  Am descoperit că antrenorii buni iau în serios lucrul ăsta, și trebuie să-l fac și eu dacă nu vreau să pierd timpul.

  Alimentația se reglează în funcție de cum evoluează măsurătorile corpului.

  De bază sunt kilogramele și cm în talie.

  Iar lucrurile astea nu trebuie lăsate la întâmplare.

  De ce?

  Te poți trezi că după 3-4 săptămâni în care crezi că ai mâncat corect și ai făcut totul cum trebuie, tu să rămâi pe loc și să nu progresezi deloc cu slăbirea.

  Atunci când te măsori nu te mai bazezi pe instincte, pe cum ți se pare, ci știi exact dacă ai slăbit sau nu, și dacă e cazul să iei vreo măsură.

Îmi amintesc în prima săptămână când am urmat exact ce mi-a zis Bogdan să fac. Luni dimineața când m-am pus pe cântar erau topite 1.2kg. Următoarea săptămână încă 1kg. Sentimentul că ce faci nu faci degeaba și are rezultate… Foarte satisfăcător. Foarte tare.

- Alexandru, membru al comunității MuscleBoom.ro
 • 4. Nu folosesc o metodă garantată să funcționeze

  Când m-am apucat prima oară de sală, cam tot ce făceam era la voia întâmplării. Nu aveam un program de antrenament care să fie orientat pe creșterea greutăților și să aibe o schemă de progresie, nu aveam o structură de alimentație pe care să o respect.

  După aproximativ un an, când am dat de comunitatea de fitness de pe Youtube, am început să văd ce înseamnă un antrenament eficient și o alimentație bine gândită, fără lipsuri, care să-ți ofere o slăbire rapidă și sănătoasă.

  Să faci lucrurile după capul tău și să descoperi singur ce funcționează îți ia timp. Poate să dureze un an, doi… sau în alte cazuri nefericite 3-4 ani, și tot să dea greș.

Simplu, aici ai toți pașii de acțiune, structurați frumos, pe înțelesul tuturor. Mură-n gură! Doar trebuie să îi faci. Și partea cea mai bună… îți dă niște soluții la problemele zilnice cu slăbirea, la care eu nu mă gândeam și face să fie totul și foarte lejer, ușor de implementat.

- Laurentiu, membru al comunității MuscleBoom.ro

Acum, vreau să te întreb ceva:

Vrei să pierzi luni întregi încercând să slăbești și să-ți dai seama că mare lucru n-ai reușit?

Sau ai fi ÎNCÂNTAT să vezi cum grăsimea se topește de la săptămână la săptămână, kilogramele pe cântar scad, talia se subțiază, burta dispare și începi să-ți vezi pătrățelele?

Cu alte cuvinte, vrei să te învârți confuz în jurul cozii sau vrei să obții rapid rezultate așa cum am făcut-o eu cu metoda mea?

Dacă alegi prima variantă, nu mai citi mai departe.

Mai ești aici?

Super…

Da-mi Ocazia Sa-ti Arat Cum Sa Slabesti Corect Si Sa Ai Un Abdomen Cu Patratele

Azi e ziua in care poti decide daca Metoda Pofticios Cu Patratele e potrivita pentru tine.

Inainte sa-ti arat ce beneficii o sa ai si ce acopar in acest ghid, hai sa vedem cui NU se adreseaza metoda:

 • daca esti in cautarea unor solutii instant de genul “Soc! dai burta jos in 7 zile cu un secret bine pastrat de culturisti”, nu mai citi si dezaboneaza-te de la tot ce postez. Nu voi lucra cu oameni care cred ca exista o pastila magica pentru slabire, sau pentru succes in general.
 • daca esti unul dintre cei care cred ca stiu tot si mereu adapteaza ei dupa cum li se pare ca ar fi mai bine, nu pot sa te ajut. Am lucrat cu oameni de genul asta si e imposibil. Nu investi in program pentru ca o faci degeaba.
 • daca nu esti serios si nu actionezi, chiar daca ai la dispozitie o metoda pas-cu-pas dovedita sa functioneze … ce rost are?

Daca raspunsul e "DA" la oricare din aceste intrebari... Metoda Pofticios cu Patratele e PERFECTA pentru tine

 • Ai cateva kilograme in plus de care vrei sa scapi? Burta, solduri, picioare groase?
 • Vrei sa inveti sa slabesti sanatos si cat se poate de rapid? Si sa stii cum s-o faci toata viata de acum inainte?
 • Faci sala dar muschii nu se vad asa cum ai vrea? Cu grupele musculare bine separate si definite?
 • Ai admirat si ti-ai dorit tot timpul sa ai un abdomen cu patratele?
 • Iti place la nebunie sa mananci tot felul de bunatati? Vrei sa afli o modalitate de a manca si de a te mentine in forma toata viata?

Dupa cum ziceam, daca ai raspuns da la oricare din intrebari, citeste in continuare pentru ca vreau sa-ti arat cu ce te alegi din fiecare parte a Metodei Pofticios cu Patratele.

Continut PDF Pofticios cu Patratele

PARTEA 1

Cum Sa Castigi Jocul Slabirii Atunci
Cand Cei Mai Multi O Dau In Bara

PARTEA 2

Metoda PcuP Pentru Slabire
Si Definire Musculara

PARTEA 3

Strategii Alimentare Pentru
O Slabire Placuta

PARTEA 1 - Cum Sa Castigi Jocul Slabirii Atunci Cand Cei Mai Multi O Dau In Bara

Daca ti se intampla sa te tot lasi apoi sa te reapuci de sala, problema asta va fi rezolvata pentru totdeauna, indiferent de motive. Gata cu “De luni ma apuc serios…”.

In aceasta parte o sa vezi strategia exacta pe care o poti implementa pentru a te mentine focusat atunci cand simti ca nu ai chef, si vei reusi sa te tii constant de sala si de alimentatie. Ce vom acoperi aici:

 • Tehnica Entuziasmului: cum sa nu te lasi sabotat de propriul creier ca sa poti pune in aplicare ceea ce iti propui
 • Cum sa-ti gestionezi poftele incontrolabile si sa le faci aliatul tau
 • Cum sa privesti lucrurile ca intr-adevar schimbarile sa fie rapide si de durata
 • De ce nu dai burta jos desi mananci cum trebuie
 • Cat timp dureaza pana slabesti si ai patratele
 • Ce stiu cei din jurul tau despre slabire este complet fals: 6 lucruri care NU te fac sa slabesti
 • Ce sa faci ca sa arzi grasime zilnic: principii de baza pentru slabire

PARTEA 2 - Metoda PcuP Pentru Slabire Si Definire Musculara

Daca te-ai intrebat vreodata “De ce nu se poate slabi fara sa trebuiasca sa renunt la dulciuri sau la ce-mi place cel mai mult”, o sa IUBESTI partea asta.

Uita de regimuri si diete care iti restrictioneaza anumite mancaruri sau grupe intregi de alimente. Dupa ce parcurgi aceasta parte o sa stii cum sa te bucuri zilnic de mancarea care iti place.

Chiar daca multe strategii sunt contra-intuitive, o sa vezi cum le-am folosit pentru a avea in sfarsit patratele. Si inca le folosesc de fiecare data cand vreau sa ma definesc.

E usor sa-i spui cuiva sa manance la fiecare masa piept de pui si broccoli. Insa in scurt timp ar ceda si ar reveni la vechile obiceiuri. Puterea metodei PcuP sta in faptul ca te bucuri zi de zi de mancarurile care iti plac, in timp ce kilogramele si cm in talie scad.

Rolul acestei parti este sa iti arate pas cu pas cum vei obtine transformarea. In timp ce altii se chinuie cu “harta” spre un corp frumos, aceasta metoda e ca un “GPS”. O sa inveti:

 • Ce sa mananci, cand sa mananci si CAT sa mananci ca sa arzi grasimea
 • SINGURUL motiv pentru care nu reusesti sa slabesti. De asta multi raman aproape la fel ca la inceput. Se pierd in detalii inutile si nu se concentreaza pe ceea ce intr-adevar te face sa pierzi grasime. Aici o sa inveti ce anume trebuie indeplinit pentru o slabire continua
 • Dupa ce anume sa te uiti in farfurie ca sa stii daca trebuie sa eviti ceva
 • 3 unelte care nu trebui sa-ti lipseasca atunci cand esti in drumul spre transformare, spre patratele si muschi definiti
 • Cum sa-ti faci meniul alimentar in functie de orarul tau, de momentul in care mergi la sala, si de mancarurile preferate. O sa scapi de toata confuzia despre alimentatie si o sa vezi cum arata un meniu care iti modeleaza corpul
 • Cum sa treci peste stagnari si sa continui sa slabesti de la saptamana la saptamana
 • Cum sa folosesti exercitiile cardio ca sa arzi grasime NU muschi. E o linie subtire intre a pierde din grasime si a pierde din muschi. O sa inveti cum sa ramai in zona arderii grasimii si sa nu pui in pericol masa musculara
 • Ce program de antrenament sa folosesti ca sa iti mentii sau cresti masa musculara in timp ce dai jos grasimea. Da, se poate face asta, dar in anumite conditii si o sa vezi cum
 • Cum sa impaci mancatul sanatos cu poftele si slabitul ca sa nu iti pui in pericol sanatatea, sa mananci ce iti place si sa slabesti. Pe langa ca inveti cum sa ai grija de sanatatea ta, vei fi un exemplu si pentru cei din familie. Si poate o sa adopte si ei obiceiurile tale si o sa traiasca o viata mai de calitate

PARTEA 3 - Strategii Alimentare Pentru O Slabire Placuta

Daca in a doua parte ai vazut exact ce ai de facut pentru a avea un abdomen cu patratele, cu ajutorul acestei parti o sa-ti simplifici la maxim tot procesul de slabire si o sa-l transformi intr-unul placut si flexibil.

Chiar daca mergi la anumite evenimente sociale (chefuri, nunti, sarbatori), o sa aplici strategii de succes ca sa nu te abtii de la bunatatile oferite si sa slabesti in continuare. O sa poti manca si bea lejer, fara sa te traga in spate.

O sa afli:

 • Tactici destepte pentru respectarea planului, satietate si apetit
 • Ce sa nu mananci NICIODATA la restaurante sau fast-food-uri. E cea mai mare greseala pe care oamenii o fac atunci cand mananca in oras, si ce e trist e ca au impresia ca “e okay”. O sa vezi de ce nu e in aceasta parte, si ce sa alegi in schimb
 • Cum sa mananci ca sa ai rezultate atunci cand locuiesti cu familia si nimeni nu te sustine. Daca cei cu care stai iti pun bete in roate, exista o solutie simpla chiar daca esti servit cu tentatii delicioase
 • Cum sa-ti indelinesti poftele de dulce, patiserie si fast-food fara sa te ingrasi
 • Simti ca nu ai vointa si ambitie? Afla ce ai de facut ca tot procesul sa devina un stil de viata si sa nu te mai chinui
 • 6 ponturi pe care eu le folosesc cu succes ca sa raman definit si sa nu ma mai ingras niciodata

Ghidul Complet Pentru Muschi Definiti Si Abdomen Cu Patratele

Pachetul pe care ti-l ofer e facut pentru a te transforma. De la un corp in care nu te mai simti bine, la un corp de care esti mandru.

Cat crezi ca ai plati daca ti-ai dori intr-adevar o transformare de efect?

Si vreau sa excludem incercarile de unul singur. Ma refer la o transformare facuta cat se poate de rapid si de eficient.

Pentru ca daca incepi singur de la zero, o sa ajungi in cele din urma sa iti transformi frumos corpul. Doar ca o sa dureze excesiv de mult.

Iar timpul este cea mai pretioasa resursa a noastra pe acest pamant. E singura in cantitate limitata, si se scurge repede.

Plus ca ajunge sa fie costisitor luna de luna. Bani dati pe alimente care nu te ajuta, sau pe suplimente nutritive care folosite neadecvat cu alimentatia nu au absolut niciun efect.

Eu am trecut prin amandoua.

Am pierdut si timp si bani.

Si acum, de fiecare data cand ma uit in spate imi spun ca in orice domeniu voi vrea sa am rezultate, nu o sa o mai fac de unul singur. Pur si simplu nu merita. Mai bine ma abtin de la ceva cheltuieli inutile si investesc intr-un program sau coach de calitate.

Ca sa-ti faci o idee cat te-ar costa concret o transformare rapida a corpului de la forma in care esti acum la un abdomen cu patratele si muschi definiti...

...un antrenor personal care iti garanteaza rezultate, iti ia intre 400-900lei pe luna. Daca lucrati impreuna 4-5 luni, fa calculul…

O sa-ti iasa cateva milioane bune.

Eu vreau sa iti ofer azi o alternativa.

Inainte sa iti spun care e investitia din partea ta pentru Metoda Pofticios cu Patratele, vreau sa iti arat toate bonusurile pe care le primesti cu acest ghid.

Am fost motivata si dispusa sa muncesc de la inceput. Nu mi-a fost frica de asta pentru ca am stiut ca necesita timp sa fiu din nou in forma. Insa dupa ce am citit materialul tau, mi-ai dat peste cap tot ce credeam ca fac bine.

Am avut niste momente “Aha!” si am inceput sa fac mici schimbari, dar importante care au avut rezultate din prima saptamana in lupta mea cu grasimea de pe burta si solduri.

- Timeea, membra a comunitatii MuscleBoom.ro

Idei practice care functioneaza! Avand un program dat peste cap, pentru ca lucrez in ture si nu am timp sa mananc asa cum as vrea, am nevoie de ceva care sa functioneze si pentru mine.

Metoda lui Bogdan mi-a dat solutia la toate problemele de alimentatie si antrenament pe care le aveam din cauza jobului. Inca o data… idei practice transformate in kg in minus!

- Felix Jar, membru al comunitatii MuscleBoom.ro

Daca Alegi Azi Sa Iei Ghidul…
Vei Primi Si:

BONUS 1 - Raspuns La Orice Intrebare Ai Avea

Dupa ce vei parcurge ebook-ul, in functie de experienta ta si de ce ai incercat pana acum, vei avea intrebari…

… Tocmai de asta am creat o adresa speciala de email la care voi raspunde la orice intrebare in maxim 24h.

Daca nu intelegi ceva, sau te confrunti cu o situatie mai speciala, imi trimiti un email si in cel mai scurt timp vei primi inapoi raspuns direct de la mine. I got your back!

BONUS 2 - Cum Sa-ti Numeri Caloriile in 4 Minute pe Zi

Ca sa ai rezultate rapide trebuie sa stii cat mananci in fiecare zi. Din ce am observat multa lume se sperie cand aude de calorii. Li se pare ceva complicat ce iti ia o gramada de timp si nu vor sa se incurce.

Adevarul e ca in zilele noastre, lucrul asta se face extrem de simplu.

Stii sa folosesti telefonul mobil si calculatorul? Atunci o sa stii imediat si sa-ti urmaresti caloriile. Din acest video o sa vezi cat de usor o poti face.

BONUS 3 - Lista Detaliata cu Alimente pentru Slabit

Daca nu stii ce sa iei atunci cand mergi la cumparaturi, aici o sa-ti spun exact ce ai nevoie.

In acest bonus iti prezint cele mai valoroase alimente pentru slabit, precum si continutul lor caloric.

Sunt alimente pe care le gasesti la noi, in orice supermarket sau magazin alimentar, care alcatuiesc o dieta sanatoasa, te mentin satul si sunt eficiente pentru slabire.

Ia-ti Acum Ghidul Si Primesti:

 • Metoda Pofticios cu Patratele. Ghidul este in format PDF si se poate accesa de pe telefon, tableta, laptop sau PC. Valoare: 199lei
 • Raspuns la Orice Intrebare vei Avea. Ai o nelamurire despre alimentatie sau antrenament, imi scrii email si primesti rezolvare in maxim 24h. Valoare: 47lei
 • Cum Sa-ti Numeri Caloriile in 4 Minute pe Zi. E cel mai simplu, dar cel mai eficient mod de a-ti tine rezultatele sub control. In acest video te invat exact cum sa o faci. Valoare: 27lei
 • Lista Detaliata cu Alimente pentru Slabit. Alimentele pe care te poti baza daca vrei sa slabesti usor. Te invat cum sa le selectezi si le poti gasi la orice supermarket de la noi. Valoare: 37lei

Ia-ți Metoda Pofticios Cu Pătrățele Acum
Valoarea totală a pachetului este de 310lei, dar acum îl poți avea cu o investiție mult mai mică.

Azi poți să-ți iei ghidul la prețul de...

310lei 199lei

Acum e timpul sa urmeze transformarea TA!

Ce ai de pierdut daca nu iei ghidul acum:

 • O metoda de slabire si definire garantata sa functioneze. Metoda o folosesc cu succes atat eu cat si clientii cu care am lucrat.
 • Pretul special de doar 199lei. Valoarea totala a pachetului pe care il primesti este de 310lei, dar acum il poti obtine la numai 199lei.
 • Sansa de a obtine ceea ce iti doresti mult in ultimul timp: un fizic definit si abdomen cu patratele

Salut, numele meu este Andrei, si cand m-am apucat de sala eram gras. La mine a fost un chin mare la inceput pentru ca efectiv nu stiam ce am de facut. Am inceput sa alerg mult, dar apoi mancam poate si mai mult. Am inceput sa mananc curat si sanatos, dar tot la cateva zile o comiteam grav.

Dupa ce am lucrat cu Bogdan si am folosit metoda lui, masuratorile au inceput sa scada, si ce ma bucura cel mai mult e ca n-am mai dat-o in extreme. Exercitiile cardio n-au mai fost un chin si am putut sa ma bucur si de ce imi place sa mananc in mod normal.

M-a adus pe calea cea buna cu sala. Si pentru asta ii multumesc!

- Andrei Dorohoi, membru al comunitatii MuscleBoom.ro

Am o garantie puternica de 200% ca Metoda Pofticios cu Patratele funtioneaza

Sunt constient ca a cumpara de pe net, poate parea riscant…

Nu stii sigur pe ce dai banii  si daca ceea ce cumperi ti se potriveste.

De asta decizia poate fi uneori stressanta si greu de luat. Am avut si eu experiente in trecut, si inainte sa cumpar ma gandeam ca poate nu ar trebui s-o fac si poate nu e alegerea buna…

…dar uite care e garantia mea:

Daca din orice motiv nu iti place metoda si nu poti beneficia de ea, tot ce ai de facut e sa-mi trimiti un email in primele 30 de zile de cand ai cumparat-o, si iti returnez banii fara nicio problema.

Asta inseamna ca metoda ramane la tine, dar primesti si banii inapoi. Tot ce te rog e sa o pastrezi pentru tine si sa nu o dai mai departe.

Cea mai buna parte e asta:

Nu trebuie sa-ti bati capul acum si sa te intrebi daca metoda va functiona sau nu. Daca ai doar o mica tentatie, si crezi ca te-ar ajuta, ia-o acum in saptamana de lansare…

… si te decizi daca e potrivita pentru tine in decursul a 30 de zile.

Cand le zic ca fac asta, tot timpul prietenii mei imi spun ca nu-s normal. Se gandesc si ma intreaba “Si ce faci daca oamenii de la tine de pe blog doar profita de tine?”

Raspunsul meu e… de ce sa-i penalizez pe cei 99% care sunt oameni faini, cu intentii bune, din cauza celor profitori?

De asta sunt bucuros sa-ti ofer garantia de 30 de zile in care preiau eu absolut toate riscurile.

Cu Ce E Diferita Metoda Pofticios Cu Patratele?

 • ai parte de  mese mari pe saturate. nu te ridici niciodata flamand de la masa
 • mananci zilnic mancaruri delicioase
 • incluzi IN FIECARE ZI ceva dulce. iti satisfaci poftele de gurmand si nu simti ca esti la slabire

 • iti mentii sau cresti masa musculara. nu pierzi din muschi in timp ce slabesti, sau chiar faci progrese vizibile daca in primele 6 luni de antrenament
 • nu e nevoie sa faci cardio. urasi cardio? nicio problema, serios! stilul de alimentatie iti permite sa arzi grasimea si fara cardio, dar la fel de eficient

In plus, te bucuri la maxim de stilul tau de viata:

 • esti plin de energie de-a lungul zilei
 • poti sa mananci normal in oras cu prietenii si la evenimente
 • nu-ti pierzi timpul mancand tot la 2-3 ore
 • inveti ce 90% din oameni nu reusesc si nu stiu sa faca: slabesti sanatos si usor
 • cum sa mananci ca sa ai rezultate atunci cand locuiesti cu familia si nu te sustine nimeni

Ce spun altii care au lucrat cu mine

4 saptamani, 4 kilograme de grasime eliminate si muschi mai vizibili. Asta e rezultatul meu dupa o luna de respectat cativa pasi simpli. Mi-am si facut poze cum mi-a aratat Bogdan ca sa pot vedea progresul. Nu-mi venea sa cred ce diferenta fac 4 kilograme. Cand la sala deja baietii ma intreaba ce am facut ca sa ma definesc asa… best feeling.

- Dragos U, membru al comunitatii MuscleBoom.ro

Cea mai mare frica a mea a fost sa mai mananc carbohidrati. Credeam ca te ingrasa si nu mai mancam deloc chifle, spaghete, fructe, fulgi de porumb cu lapte (preferatii mei). Nu pot sa zic ca n-am avut rezultate. Dar nu stiu cat as mai fi rezistat.

Dupa ce am dat de Bogdan, metoda pe care mi-a aratat-o nu te oprea sa mananci absolut niciun aliment. Doar sa-ti faci structura de alimentatie potrivita. Am continuat sa slabesc, dar mult mai usor. Si a fost ca o gura de aer sa stiu ca nu am interzis la ceva. Pentru ca e greu cand ceva iti place mult dar nu mai poti manca de acum inainte ca sa poti slabi.

- Viorel M, membru al comunitatii MuscleBoom.ro

Inainte sa dau de Bogdan faceam ce am auzit la altii prin sala. Cred ca asa se antreneaza si isi fac alimentatia majoritatea, din vorba-n vorba. Un fel de telefonul fara fir. Poate de asta multi ajung sa arate bine asa cum isi doresc doar dupa ani buni de antrenamente. In sala in care ma antrenez eu de exemplu, aproape nimeni nu-si noteaza si nu stiu cu ce greutati au lucrat data trecuta.

Cand am inceput sa imi urmaresc antrenamentele dupa metoda lui Bogdan, pe langa ca slabeam din grasime, am reusit sa cresc in forta mult mai accelerat. Si dupa cum am aflat mai apoi, forta mai mare intr-un anumit interval de repetari = masa musculara mai mare.

- Vlad Alexandru, membru al comunitatii MuscleBoom.ro

Ia-ti Metoda Pofticios Cu Patratele Acum
Valoarea totala a pachetului este de 310lei, dar acum îl poți avea cu o investiție mult mai mică.

Azi poti sa-ti iei ghidul la pretul de...

310lei 199lei

Acum e timpul sa urmeze transformarea TA!

Copyright © MuscleBoom.ro - Toate drepturile rezervate

Termeni si Conditii | Contact