Bărbații de succes merită o formă fizică de succes

Descarca ghidul acum

Daca iti doresti sa:

  • stii cum sa dai jos excesul de grasime si sa obtii o transformare fizica
  • afli cum poti obtine o forma fizica atletica
  • primesti un plus de motivatie si inspiratie pentru a fi de neoprit

"Cu sfaturile primite de la Bogdan am reusit sa slabesc 11kg in 3 luni, si astfel sa nu mai gafai dupa 10min de efort. Cel care profita de energia mea extra e baietelul meu, iar acest lucru ma implineste la maxim." - Stefan, Timisoara

0

[video] Fat Burners… au vreun efect ?

scris de Bogdan Tomoiaga  |   Urmareste-l pe Facebook aici

Sunt sigur ca ai auzit de acea categorie de suplimente nutritive numite FAT BURNERS. Sunt niste pastile care pretind ca te ajuta sa arzi grasimea si sa slabesti mai repede.

Din moment ce toata lumea cauta acea pastila magica ce le rezolva simplu problema, arzatoarele de grasimi sunt destul de populare in industria fitness-ului si a bodybuilding-ului.

In video-ul de mai jos poti vedea daca chiar te ajuta sa slabesti si ce conditie trebuie respectata NEAPARAT ca sa scapi intr-adevar de grasime.

Deci ca de obicei alimentatia e cea mai importanta. Niciun supliment din lume n-o sa te ajute daca nu mananci corect, potrivit obiectivului tau.

Poate ca un fat burner ajuta intr-o mica masura sa arzi.. probabil cu 50kcal mai mult pe zi, sau 30kcal, sau 20kcal. Dar daca tu prin alimentatie iei o masa care te duce intr-un surplus caloric pentru acea zi, de 200kcal sa zicem… fat burnerul si-a pierdut orice efect. Ai aruncat banii degeaba 🙂

Daca mai luam in considerare si pretul destul de ridicat, as zice ca ar fi mai util sa investesti banii in altceva. Alimentele de calitate ar fi o alegere buna.

Lasa un comentariu, si daca ai incercat pana acum vreun fat burner, spune-mi ce efecte a avut la tine.

Cu drag,
Bogdan

Bogdan Tomoiaga | MuscleBoom

Daca ti-a placut acest articol, primeste noutatile in email. E gratis.