Bărbații de succes merită o formă fizică de succes

Descarca ghidul acum

Daca iti doresti sa:

  • stii cum sa dai jos excesul de grasime si sa obtii o transformare fizica
  • afli cum poti obtine o forma fizica atletica
  • primesti un plus de motivatie si inspiratie pentru a fi de neoprit

"Cu sfaturile primite de la Bogdan am reusit sa slabesc 11kg in 3 luni, si astfel sa nu mai gafai dupa 10min de efort. Cel care profita de energia mea extra e baietelul meu, iar acest lucru ma implineste la maxim." - Stefan, Timisoara

Fitness Urban Timisoara

Am facut ieri dupamasa un antrenament cu Doru Dorobat de la FitnessUrban.ro.

Fitness-ul urban e o alternativa de antrenament pentru cei care nu au acces la o sala de forta cu greutati, si se bazeaza pe greutatea propriului corp.

Se poate ajunge la rezultate frumoase, dar ca peste tot conditia e sa fii perseverent si sa te tii de treaba. Nici la sala daca mergi o luna doua, faci pauza inca o luna apoi o iei de la captat, nu o sa vezi rezultate prea repede.

La fel, alimentatia trebuie sa fie corecta si sa corespunda obiectivului tau.

Antrenamentul a fost impartit in 3 parti: incalzire – circuite – exercitii la bari. Apoi la sfarsit un pic de stretching si exercitii de respiratie.

Partea de incalzire si circuite se aseamana mult cu ce faceam la antrenamentele de kickbox. Si circuitele si exercitiile la bari se pot adapta la conditia fizica a fiecaruia si pot fi foarte intense.

Sigur, daca vrei o masa musculara mai mare, la un moment dat, cand esti mai avansat vei avea nevoie de greutati suplimentare. In timp muschii se adapteaza si daca nu sunt solicitati cu o tensiune progresiva, cresterea musculara se opreste.

Pentru cei care nu au o sala de fitness aproape sau nu au posibilitatea de a merge la una, e cea mai buna alternativa de a-ti dezvolta un corp atletic.
Antrenamentele se pot face afara in aer liber, in parcuri special amenajate, sau acasa.

Pentru mai multe detalii, blog-ul lui Doru il gasesti aici: FitnessUrban.

Ai facut vreodata un antrenament exclusiv cu greutatea corpului? Cum ti se pare ideea? Lasa un comentariu.

Te salut,
Bogdan

Bogdan Tomoiaga | MuscleBoom

Daca ti-a placut acest articol, primeste noutatile in email. E gratis.